این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
Medical Laboratory Journal
، جلد ۹، شماره ۲، صفحات ۹۱-۹۶
عنوان فارسی
فراوانی استافیلوکوکوس اورئوس در بستنی و آب میوه های دست ساز و سنتی
چکیده فارسی مقاله
چکیده زمینه و هدف: استافیلوکوکوس اورئوس جزء عوامل مهم مسمومیت های غذایی می باشد. با توجه به مصرف بالای بستنی و آبمیوه در فصول گرم، این مطالعه با هدف بررسی میزان آلودگی بستنی و آبمیوه های سنتی شهر گرگان به استافیلوکوکوس اورئوس طراحی و اجرا شد. روش بررسی: این مطالعه مقطعی، در فصل تابستان 1393 از کلیه آبمیوه و بستنی فروشی های سنتی شهر گرگان (25 امکان) انجام شد. یافته ها: نمونه های مراکز تهیه بستنی و آبمیوه سنتی به ترتیب 56 و 28/14درصد نمونه ها به استافیلوکوکوس اورئوس ،44 و 3/33 درصد نمونه ها به مخمر، 28 و 57/28 درصد نمونه ها به باسیلوس سرئوس، 12 و 76/4 درصد نمونه به لیستریا، 8 و 28/14 درصد نمونه ها به باسیلوس سوبیلیتیس، 4 و 76/4 درصد نمونه ها به باسلیوس لیکنی فورمیس آلوده بودند. نتیجه گیری: آلودگی بالای بستنی و آب میوه های سنتی به استافیلوکوکوس اورئوس و میکروارگانیسم های مختلف مشاهده شد. واژه های کلیدی: بستنی ، آلودگی مواد غذایی، استافیلوکوکوس اورئوس
کلیدواژههای فارسی مقاله
بستنی ، آلودگی مواد غذایی، استافیلوکوکوس اورئوس
عنوان انگلیسی
Ferequency of Staphylococcus Aureus in Traditional Ice Cream and Homemade Juices
چکیده انگلیسی مقاله
Abstract Background and Objective: Staphylococcus aureus is an important cause of food poisoning. Due to the high consumption of fruit and ice cream in summer, this study aimed to determine the prevalence of S. aureus in traditional ice cream and juice in Gorgan, Iran. Material and Methods: This cross-sectional study was conducted on 25 places selling traditional ice cream and juice in the summer of 2014 in Gorgan, Iran. Results: Results showed that the microbial contaminants in traditional ice cream and juice centers were 56% and 14.28% of S. aureus, 44% and 33.3% of yeast, 28% and 28.57% of B. cereus, 12% and 4.76% of Listeria, 8% and 14.28% of Bacillus subtilis and 4% and 4.76% of Bacillus licheniformis ,respectively. Conclusion: The findings of this study indicated a high contamination of traditional ice cream and juice with Staphylococcus aureus and various microorganisms. Keywords: Ice Cream, Food Contamination, Staphylococcus Aureus
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Ice Cream, Food Contamination, Staphylococcus Aureus
نویسندگان مقاله
مهدی صادقی | sadeghi m
school of public health, environmental health research center, golstan university of medical sciences, gorgan, iran
دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی گلستان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی گلستان (Golestan university of medical sciences)
ابوالفضل امینی | amini a
paramedical school, golestan university of medical sciences, gorgan, iran
دانشکده پیراپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی گلستان، گرگان ، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی گلستان (Golestan university of medical sciences)
ناصر بهنام پور | behnampour n
golestan university of medical sciences, gorgan, iran
دانشگاه علوم پزشکی گلستان، گرگان ، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی گلستان (Golestan university of medical sciences)
سلطان محمد قاسمی | ghasemi sm
مرکز بهداشت شهرستان گرگان
عبدالوهاب عارفیان | arefian a
golestan university of medical sciences, gorgan, iran
دانشگاه علوم پزشکی گلستان، گرگان، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی گلستان (Golestan university of medical sciences)
سعید مهاجر | mohajer s
golestan university of medical sciences, gorgan, iran
دانشگاه علوم پزشکی گلستان، گرگان، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم پزشکی گلستان (Golestan university of medical sciences)
نشانی اینترنتی
http://www.goums.ac.ir/mljgoums/browse.php?a_code=A-10-1-318&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
تحقیقی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات