این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Medical Laboratory Journal، جلد ۴، شماره ۲، صفحات ۳۸-۴۴

عنوان فارسی فراوانی سویه های لاکتوباسیل وسدر مواد غذایی شهر های آذربایجان شرقی
چکیده فارسی مقاله چکیده زمینه و هدف: پروبیوتیکها میکروارگانیسم های غیر پاتوژن و مفیدی هستند که معمولاً از سویه های لاکتوباسیلوس ها ، لاکتوکوکهاو برخی بیفیدوباکتریومها تشکیل شده اند پروبیوتیکها مکمل های غذایی با اثرات مفید بر سلامتی مصرف کنندگان شناخته شده اند.در کشورهای دیگر سویه های لاکتوباسیلوس و بیفیدیوباکتریوم با ترکیبات خاص و شمارش معینی از باکتریها برای اهداف درمانی و صنعت مواد غذایی استفاده می شوند. از این روی این مطالعه به منظور بررسی فراوانی لاکتوباسیلوس در مواد غذایی شهر های آذربایجان شرقی انجام گرفت. روش بررسی: دراین مطالعه مقطعی یکصد نمونه از انواع مواد شامل لبنیات ، گیاهان وحبوبات ماستهای پاستوریزه وسنتی ،پنیر خامه ای و پنیرهای سنتی ، گل زعفران ،محصول تازه لوبیا چیتی ، لوبیا قرمز،لوبیا سبز تازه از شهرهای مختلف آذربایجان شرقی نمونه برداری گردید. از نمونه ها به محیطهای ˚ آگار تلقیح نموده و در دمای MRS کشت 42 و C ˚ 37 و C ˚ 25 بمدت دو روز انکوبه شد وپس C از ایزوله نمودن باکتری آنها را تغلیظ ولیوفلیزه نموده، پساز اتمام نمونه برداری همگی در محیط افتراقی تعیین هویت گردیدند L. ، L.bulgaris ، L.delbrueki : یافتهها: دراین بررسی لاکتوباسیلوسهای به ترتیب با 3، 5، 8، 10، 10 مورد شایعترین سویه های جدا شده L.agilis، L .Casei، Salivarius بودند. لاکتوکوکوسترموفیلوس با 12 مورد شایعترین لاکتوک جدا شده بود. نتیجه گیری: بر اساس یافته های حاصل از این مطالعه انواع زیادی از پروبیوتیکها ی لاکتوباسیلوس در غذاها وجود دارند. جداسازی وتکثیر این پروبیوتیکها وکاربرد آن در تولید و غذایی وبا اهداف درمانی توصیه می شود. واژه های کلیدی: لاکتوباسیلوس پروبیوتیک ، مواد غذایی
کلیدواژه‌های فارسی مقاله واژه های کلیدی، لاکتوباسیلوسپروبیوتیک ، مواد غذایی

عنوان انگلیسی Frequency of Lactobacillus Strains in Foods of East Azerbaijan Cities, Iran
چکیده انگلیسی مقاله AbstractBachground and objectives: micro-organisms, usually made from strains of the genera Probiotics are nonpathogenic and beneficialLactobacillus andBifidobacterium. The probiotics are known as dietary supplements withLactobacillus andBifidobacterium , in sufficient quantities and specific compound, are used forMaterial and Methods: obtained from dairy products, yogurt, grains cheese, saffron flower, freshpinto beans, red beans, fresh green beans . All samples were incubated inMRS Agar cultures at 42, 37, and 25isolated, concentrated, and lyophilized. Finally the differential recognitionwas performed in deferential cultures.In this cross-sectional study 100 Samples were°c for two days, and then bacteria wereResultsisolated. Lactobacillus delbrueki and L.bulgaris(each 10 cases)(8 cases) and L .casei (5 cases) are the most prevalent Lactobacillus strains.Lactococcus themrophilus the most frequent Lactococcus where isolated inthis study.: Of 100 food samples 19 Lactobacillus and Lactococcus strains were، L.salivariusConclusion: especially Lactobacillus strains are presented in foods. It is recommended thatthese probiotics be isolated and proliferated and used in industry and also fortherapeutic purposes.Based on the results of this study, many kinds of probioticsKey words: probiotic, Lactobacillus, foodstherapeutic purposes and food industry. The aim of this study was to evaluatethe frequency of Lactobacillus and Lactococcus strains in food stuffs cities inEastern Azerbaijan, Iran.beneficial effects on consumer health. In some countries,
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Key words, probiotic, Lactobacillus, foods

نویسندگان مقاله محمدرضا بنیادی | m bonyadi
immunology research center of medicine
دانشگاه علوم پزشکی تبریز,
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی تبریز (Tabriz university of medical sciences)

محمد استاد رحیمی | m rahimi
دانشکده بهداشت وتغذیه ، دانشگاه علوم پزشکی تبریز
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی تبریز (Tabriz university of medical sciences)

محمدرضا نهایی | m nahai
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی تبریز (Tabriz university of medical sciences)

محمد اکبری دیباور | m akbari dibavar
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی تبریز (Tabriz university of medical sciences)

فریبا میرزایی | f mirzaee
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم پزشکی تبریز (Tabriz university of medical sciences)


نشانی اینترنتی http://www.goums.ac.ir/mljgoums/browse.php?a_code=A-10-1-77&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات