این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
Medical Laboratory Journal، جلد ۲، شماره ۱، صفحات ۰-۰

عنوان فارسی نقش دماpH و میزان غلظت گلوکز برمیزان تولید لوله زایا درشرایط برون تنی(In vitro) ، توسط قارچ کاندیداآلبیکنس
چکیده فارسی مقاله چکیده زمینه و هد ف: توانایی کاندیدا آلبیکنس برای تولید لوله زایا در مجاورت با سرم انسان از مهمترین مکانیسمهای بیماریزاست و شروعی برای ت غییر حالت این قارچ از شکل مخمری به شکل رشته ای محسوب می شود که تحت تاثیر بعضی عوامل محیطی می باش د. هدف از این مطالعه بررسی تاثیربعضی عوامل محیطی ومیزان غلظت گلوکز بر میزان تولید لوله زایا توسط گونه کاندیداآلبیکنس درشرایط برون تنی pH ، مانند دما بوده است. ATCC ) با سوش استاندارد کاندیدا آلبیکنس (Germ tube) روش بررسی: تست تولیدلوله زایا وغلظتهای مختلف گلوکز در آزمایشگاه ، pH ، 10231 ) با استفاده از سرم انسان دارای قند نرمال در حرارت انجام یافت و شروع تولید اولین سلولهای تولید کننده لوله زایا و همچنین میانگین درصد سل ولهای واجد لولۀ زایا پس از دو ساعت محاسبه گردی د. میانگین درصد سلولهای واجد لوله زایا در شرایط مختلف یا به عبارتی (One-way ANOVA) میزان تحریک قارچ برای تبدیل از حالت مخمری به رشته ای از نظر آماری مقایسه شدند. 30 گلوکز دارای mg/ml 6و در غلظت / برابر 5 pH ، یافته ها: تولید لوله زایا در حرارت 37 درجه همچنین این شرایط منجر به .(P=0/ بالاترین میزان در مقایسه با سایر شرایط محیطی و تغذیه ای بود ( 0001 کوتاهترین زمان برای مشاهده اولین سلولهای مخمری کاندیدا واجد لوله زایا در شرایط برون تنی شده بود. نتیجه گیر ی: به نظر می ر سد که در بدن میزبان هم همین شرایط باعث تحریک قارچ به تولید لوله زایا در بدن، بخصوص در افراد دیابتی و در نتیجه باعث تشدید قدرت تهاجمی قارچ مشابه شرایط برون تنی شود. گلوکز ، pH ، واژه های کلیدی: کاندیدا آلبیکنس، لوله زایا، برون تنی، دما
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی The Effect of Temperature, pH and the Glucose Concentration on Germ The Effect of Temperature, pH and the Glucose Concentration on Germ
چکیده انگلیسی مقاله Abstract Background and objectives: Germ tube-producing ability of C.albicans in human serum is one of the most important virulent factors inducing transformation yeast to mycelia form. This phenomenon can be altered by some environmental and nutritional factors. The purpose of this study was to investigate the effect of temperature, pH and glucose concentrations in germ tube formation of C. albicans in an in vitro system. Material and Methods: The germ tube production test in human serum (with normal glucose titer) in different temperature, pH, and glucose concentrations was conducted invitro using standard strain of C. albicans (ATCC 10231). The average number of cells with germ tube after 2 hours and the rate of yeastmycelial transition were analyzed using one-way ANOVA test. Results: Maximum germ tube production rate is seen in temperature of 37°C, pH of 6.5 and glucose concentration of 30 mg/ml (P= 0.0001) and also germ tube is seen in earliest time in these conditions in invitro. Conclusion: It seems that these environmental and nutritional factors in human body particularly in diabetics can make this fungus to produce germ tube and invade to the different tissues. Key words: Candida Albicans, germ tube, in vitro, Temperature, pH, Glucose
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله عباسعلی جعفری ندوشن | aa jafari nodoushan
assistant professor , parasitology
دانشکده پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد


نشانی اینترنتی http://www.goums.ac.ir/mljgoums/browse.php?a_code=A-10-1-49&slc_lang=fa&sid=fa
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده تخصصی
نوع مقاله منتشر شده پژوهشی
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات