این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
زیست فناوری، جلد ۹، شماره ۲، صفحات ۰-۰

عنوان فارسی ویژگی‌های باکتری گرماپای مولد استیک‌اسید Acetobacter sp. A۱۰
چکیده فارسی مقاله اهداف: سازگاری سویه‌های میکروبی بومی هر منطقه از لحاظ آب‌وهوای خاص آن مناطق بسیار مورد توجه است. بررسی سویه‌های بومی باکتری‌های تولیدکننده استیک‌اسید می‌تواند در استفاده بهینه از آنها بسیار موثر باشد. هدف این مطالعه، بررسی ویژگی‌های باکتری گرماپای مولد استیک‌اسید Acetobacter sp. A10 بود. مواد و روش‌ها: در مطالعه تجربی حاضر، از سویه بومی گرماپای Acetobacter sp. A10 استفاده شد. برای تهیه کشت تازه و نگهداری سویه گرماپای از محیط کشت GYC و به‌منظور تولید استیک‌اسید توسط سویه Acetobacter sp. A10، از محیط کشت EYB استفاده شد. اثر غلظت‌‌‌های اولیه اتانول و استیک‌اسید بر تولید استیک‌اسید توسط سویه Acetobacter sp. A10 با کمک محیط‌‌‌های کشت حاوی 9-2% اتانول و 5-2% استیک‌اسید مورد بررسی قرار گرفت. یافته‌ها: سویه Acetobacter sp. A10 توانست در شرایط بهینه یعنی دمای C°33، pH برابر 4 و در فلاسک شیاردار با سرعت 150 دور در دقیقه با غلظت اولیه 40% اتانول در مدت 24 ساعت به مقدار 40گرم بر لیتر استیک‌اسید تولید کند. این سویه در دمای C°37 نیز قادر بود در حضور غلظت اولیه 4% استیک‌اسید و غلظت اولیه 8% اتانول، استیک‌اسید تولید کند. سرعت فرمنتاسیون در سویه Acetobacter sp. A10 5/2برابر بیش از سویه‌های مزوفیل بود. نتیجه‌گیری: سویه Acetobacter sp. A10 در دامنه دمایی متفاوتی نسبت به سویه‌‌‌های مزوفیل دارای فعالیت است و قدرت تحمل اتانول و استیک‌اسید را نیز تا غلظت‌‌های بیشتری دارا است. به‌علاوه، دارای بازدهی بالاتر و نیز سرعت و توان فرمنتاسیون بیشتری است.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله Acetobacter، گرماپای، استیک‌اسید، الکل‌دهیدروژناز

عنوان انگلیسی Characteristics of Productive Thermotolerant Acetic Acid Bacteria; Acetobacter sp. A10
چکیده انگلیسی مقاله Aims: Adaptation of native bacterial strains in every climate is considerable. Evaluation of native thermotolerant acetic acid bacteria effectively influence their optimal and beneficial use. The aim of this study was to evaluate the characteristics of productive thermotolerant acetic acid bacteria with focusing on Acetobacter sp. A10. Materials and Methods: In the present experimental study, the native thermotolerant strain of Acetobacter sp. A10 was used. For preparation of fresh culture and maintenance of thermotolerant strain glucose yeast extract calcium carbonate was used, which contained 50g glucose, 10g yeast extract, 30g calcium carbonate, and 25g agar per liter. In order to produce acetic acid by the strain of Acetobacter sp. A10, ethanol yeast extract broth culture was used. Effect of initial concentrations of ethanol and acetic acid on the production of acetic acid by Acetobacter sp. A10 was investigated, using a culture meda containing 2% to 9% ethanol and 2% to 9% acetic acid. Findings: This strain could produce 40g/l acetic acid from 4% (WV) ethanol in baffled shake-flasks in 24h under optimized conditions of pH 4, at 33°C, and 150rpm. The strain at 37 °C was able to produce acetic acid in the presence of a 4% and 8% initial concentration of acetic acid a. The rate of fermentation was 2.5 times more than mesophilic ones. Conclusion: Acetobacter sp. A10 is active in a different temperature range compared to mesophilic strains and it is able to withstand ethanol and acetic acid to more concentrations. In addition, it has higher efficiency, as well as greater rate and power of fermentation.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله فوزیه مقدمی | F. Moghadami
Biology Department, Abhar Branch, Payam-e-Noor University, Abhar, Iran
گروه زیست‌شناسی، واحد ابهر، دانشگاه پیام نور، ابهر، ایران

محمدرضا صعودی | M.R. Soudi
Microbioloy Department, Biology Faculty, Alzahra University, Iran
گروه میکروبیولوژی، دانشکده علوم زیستی، دانشگاه الزهرا(س)، تهران، ایران


نشانی اینترنتی http://journals.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-22-16772-1&slc_lang=fa&sid=22
فایل مقاله فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات