این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 23 آذر 1404
Journal of Food Quality and Hazards Control
، جلد ۵، شماره ۳، صفحات ۸۱-۸۲
عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Food Safety Management: A Major Required Action for Tunisian Olive Oil Products
چکیده انگلیسی مقاله
DOI: 10.29252/jfqhc.5.3.81
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
| H. Hlali
University of Sfax Quality Department ISGI, Sfax, Tunisia
نشانی اینترنتی
http://jfqhc.ssu.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-653-1&slc_lang=en&sid=1
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/369/article-369-896156.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
Editorial
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات