این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۵، شماره ۸۲، صفحات ۳۹-۵۰
عنوان فارسی
بهینه سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. )
چکیده فارسی مقاله
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی مواد بسته بندی یکی از مهمترین شاخصهای صنعت بسته بندی و فیلمهای خوراکی می باشد. در این پژوهش ویژگیهای فیزیکوشیمیایی فیلم مرکب از ایزوله پروتئین لوبیا قرمز که غلظتهای مختلف ایزوله پروتئین در محدوده 2 تا 10 درصد و گلیسرول به عنوان نرم کننده در محدوده 5/0 تا 7 درصد و اسید اولئیک در محدوده 0 تا 2 درصد در آن بکار رفته بود مورد بررسی قرار گرفت. با کاهش غلظت پروتئین و گلیسرول و افزایش غلظت اسید اولئیک شفافیت 18 واحد افزایش یافت. از سوی دیگر با کاهش غلظت پروتئین و اسید اولئیک و افزایش درصد گلیسرول تغییر رنگ کلی نمونه های فیلم 8 واحد کاهش یافت (P< 0.05). نفوذپذیری به بخار آب با افزایش غلظت پروتئین و گلیسرول به طور معنی داری افزایش و با افزایش غلظت اسید اولئیک از میزان 89/5 به 48/1 (گرم بر متر در پاسکال ثانیه) کاهش یافت (P< 0.05). با افزایش میزان پروتئین کاهش 36 درصدی در حلالیت فیلمها در آب و 28 درصدی برای حلالیت فیلمها در اسید مشاهده شد و با افزایش میزان گلیسرول و اسید اولئیک، حلالیت در آب و اسید افزایش نشان داد (P < 0.05).
کلیدواژههای فارسی مقاله
فیلم خوراکی،لوبیا قرمز،تغییر رنگ کلی،شفافیت،
عنوان انگلیسی
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
الهام مهدیان | Elham Mahdian
Assistant professor,Food Science and Technology department Islamic Azad University, Quchan branch, Iran.
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
عصمت خوری |
دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
امین حسین زاده |
دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
نشانی اینترنتی
http://journals.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-7-39633-222&slc_lang=fa&sid=7
فایل مقاله
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات