این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 5 دی 1404
ابن سینا
، جلد ۲۰، شماره ۳، صفحات ۵۵-۶۷
عنوان فارسی
پیشرفت نانوتکنولوژی در جهت بهبود قابلیت نگهداری جیرههای حیاتی و عملیاتی
چکیده فارسی مقاله
فرایند بسته بندی مرحلهای ضروری برای حفظ خصوصیات ارگانولپتیک، تغذیهای و بهداشتی موادغذایی از زمان تولید تا مصرف است. تجمع انواع مواد غیرقابل تجزیه به خصوص بقایای انواع مختلف مواد بسته بندی در طبیعت سبب شده که در سالهای اخیر استفاده از پلیمرهای زیست تخریب پذیر به شدت مورد توجه قرارگیرد؛ همچنین اهمیت علمی نانوکامپوزیتها به دلیل خواص بهبود یافته آنها در حال افزایش است. نانو کامپوزیتهای پایه پلیمری به دلیل مزایایی چون خواص پیشرفته مکانیکی، حرارتی، ویژگیهای نفوذ ناپذیری، مقاومت در برابر خوردگی و کم هزینه بودن به طور گسترده در فناوریهای مدرن استفاده میشوند. در تحقیق حاضر، مروری بر انواع ترکیبات بستهبندی و نانوفیلرهای کاربردی که نسل جدیدی از بستهبندی مواد غذایی آماده مصرف هستند، به منظور بهره مندی از ویژگیهای این سیستم در حفظ کیفیت جیرههای غذایی فردی که امری اجتناب ناپذیر است، پرداختیم.
کلیدواژههای فارسی مقاله
نانوتکنولوژی، نانوکامپوزیت، بستهبندی مواد غذایی
عنوان انگلیسی
Development of nanotechnology to improve the capability of maintaining critical and operational rations
چکیده انگلیسی مقاله
The packaging process is an essential in maintaining organoleptic, nutritional and sanitary properties of foods from production to consumption. The accumulation of materials which cannot be separated, especially the remains of various types of packaging materials in nature, has led to the use of biodegradable polymers in recent years, and the scientific significance of nanocomposites which increase due to their improved properties. polymer based nanocomposites are extensively used in modern technologies due to the advantages of advanced mechanical properties, thermal properties, impermeability properties, corrosion resistance and low cost. In the current study, we review the types of packaging compounds and applied nanofilters that are new generation of ready-to-eat food packaging in order to take advantage of the features of this system to maintain the quality of individual diets that are inevitable.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Nanotechnology, Nanocomposites, Food Packagingg
نویسندگان مقاله
سیما طالب زاده | S Talebzadeh
faculty of food science and technology, Islamic Azad University, Science and Research Branch, Tehran
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی
انوشه شریفان | A Sharifan
faculty of food science and technology, Islamic Azad University, Science and Research Branch, Tehran
تهران، ایران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی
نشانی اینترنتی
http://ebnesina.ajaums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-500-1&slc_lang=fa&sid=1
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/298/article-298-934543.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
تخصصی
نوع مقاله منتشر شده
کاربردی
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات