این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 26 آذر 1404
Journal of Plant Physiology and Breeding
، جلد ۷، شماره ۲، صفحات ۴۱-۵۲
عنوان فارسی
تاثیر پوتریسین و متیل جاسمونات روی پاسخ های آنتی اکسیدانی در پوست و گوشت میوه های پرتقال رقم والنسیا
چکیده فارسی مقاله
چکیده پرتقال والنسیا یکی از مهمترین رقم های پرتقال در ایران میباشد. این آزمایش به منظور تعیین تاثیر پوتریسین و متیل جاسمونات روی پراکسیداسیون لیپیدها و تغییر پراکسید هیدروژن روی پوست و گوشت پرتقال والنسیا انجام شد. میوههای پرتقال با پوتریسین 0، 5/2 و 5 میلی مولار و متیل جاسمونات 0، 10 و 20 میکرومولار تیمار شدند و در دمای 5 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 85 تا 90 درصد برای مدت 4 ماه ذخیره شدند. نتایج نشان دادند که میوههای تیمار شده با پوتریسین 5 میلیمولار و متیل جاسمونات 10 میکرومولار به طور معنیداری کمترین میزان پراکسیدهیدروژن، پراکسیداسیون لیپیدها و درصد سرمازدگی نسبت به میوههای تیمار نشده را دارند. فعالیت پلی فنول اکسیداز و پراکسیداز به طور قابل توجهی در میوههای تیمار شده در طی مدت انبارمانی افزایش پیدا کرد. بنابراین، تیمار با پوتریسین 5 میلی مولار و متیل جاسمونات 10 میکرومولار بهترین تاثیر را روی میوهها داشت.
کلیدواژههای فارسی مقاله
پراکسیداسیون لیپیدها، پراکسیدهیدروژن، قهوه ای شدن،
عنوان انگلیسی
Effect of Putresine and Methyl Jasmonate on Antioxidant Responses in Peel and Pulp of Orange (Citrus sinensis L. var. Valencia) Fruit
چکیده انگلیسی مقاله
Abstract This experiment was carried out to determine the effects of putrescine and methyl jasmonate on lipid peroxidation and altering the peroxide hydrogen of peel and pulp of Valencia orange fruit. Orange fruits were treated with 0 (control), 2.5 and 5 mM putrescine, and 0 (control), 10 and 20 µM methyl jasmonate, then stored at 5±1 °C, 85-90% relative humidity for four months. Oranges treated with 5 mM putrescine and 10 µM methyl jasmonate had significantly lower lipid peroxidation and peroxide hydrogen of peel and pulp and lower chilling injury percentage than the non-treated fruits. Polyphenol oxidase (PPO) activity was considerably increased in the treated and non-treated fruits but, the treated fruits exhibited significantly lower activity of PPO. Peroxidase (POD) activity increased at first and then decreased. However, the treated fruits exhibited significantly higher activity of POD than the control fruits during the storage period. In conclusion, fruits treated with 5 mM putrescine combined with 10 µM methyl jasmonate showed the best effect.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Browning, Lipid peroxidation, Peroxide hydrogen
نویسندگان مقاله
Soheila Mohammadrezakhani |
Department of Horticultural Science, Faculty of Agriculture, Shahid Bahonar University of Kerman, Kerman, Iran
Zahra Pakkish |
Department of Horticultural Science, Faculty of Agriculture, Shahid Bahonar University of Kerman, Kerman, Iran
Vahid Reza Saffari |
Department of Horticultural Science, Faculty of Agriculture, Shahid Bahonar University of Kerman, Kerman, Iran
نشانی اینترنتی
http://breeding.tabrizu.ac.ir/article_7974_80ec7a677757ebeb18af07280524d0ea.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/506/article-506-949798.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات