این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
یکشنبه 23 آذر 1404
پژوهش های علوم دامی
، جلد ۲۸، شماره ۲، صفحات ۱-۱۰
عنوان فارسی
فرآوری زیستی مغز میوهی بلوط با باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم برای کاهش تانن آن
چکیده فارسی مقاله
زمینهی مطالعاتی: مغز میوهی بلوط دارای درصد بالایی نشاسته است که میتواند بهعنوان یک منبع انرژی در جیرهی جانوران پرورشی بهکار رود، ولی دارای درصد بالای تانن است که میتواند پیامدهای زیانباری برای جانوران پرورشی داشته باشد. هدف: پژوهش کنونی برای بررسی کارایی باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم برای کاهش تانن مغز میوهی بلوط انجام گرفت. روش کار: آزمایش در یک طرح کاملاً تصادفی با 7 تیمار و 3 تکرار انجام گرفت. گروههای آزمایشی دربرگیرندهی یک گروه بدون فرآوری به عنوان گروه شاهد و تیمارهای با باکتری یا بدون باکتری، شرایط هوازی یا بیهوازی ودورهی فرآوری 5 یا 10 روز بودند. به ازای هر گرم از نمونههای آزمایشی، CFU 107 باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم افزوده شد و در دمای 37 درجهی سانتیگراد در انکوباتور گذاشته شدند. در این آزمایش ترکیبات فنلی و تاننی، pH، قند محلول و اسیدهای چرب فرار (اسید استیک، پروپیونیک و بوتیریک) اندازهگیری و محاسبه شدند. نتایج: یافتههای پژوهش نشان میدهند که بیشترین کاهش در میزان فنل کل، فنل غیرتاننی، تانن کل، تانن متراکم و تانن هیدرولیزشونده (به ترتیب به میزان 39، 24، 49، 5/49 و 59 درصد) بعد ازپنچ روز فرآوری مشاهده شد و میان روز پنج و ده فرآوری تفاوت معنیداری دیده نشده است. پس از فرآوری، درصد اسیدهای چرب استات، پروپیونات و بوتیرات افزایش ولی درصد قند محلول کاهش یافتند 01/0<P. نتیجهگیری نهایی: یافتههای این پژوهش نشان داده است که باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم برای کاهش تانن میوهی بلوط به روش فرآوری زیستی کارایی بالایی دارد.اسید چرب فرار، بلوط، تانن، فرآوری زیستی، فنل، قند محلول، لاکتوباسیلوس پلانتارروم
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Bioprocessing of acorn kernel with Lactobacillus plantarum to reduce its tannin
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
رقیه بهاءالدینی |
گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه یاسوج
مختار خواجوی |
گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه یاسوج
رضا نقیها |
گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه یاسوج
سیامک پارسایی |
گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه یاسوج
نشانی اینترنتی
http://animalscience.tabrizu.ac.ir/article_8003_4935d3c891582f214c09ae337342dae7.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/1407/article-1407-964942.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات